ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

Impacts of Freezing and Frozen Storage on Quality Changes of Seafoods

หน่วยงาน สำนักงานพัฒนาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งชาติ

รายละเอียด

ชื่อเรื่อง : Impacts of Freezing and Frozen Storage on Quality Changes of Seafoods
นักวิจัย : Soottawat Benjakul , Wonnop Visessanguan , สุทธวัฒน์ เบญจกุล , วรรณพ วิเศษสงวน
คำค้น : Biological sciences , Food , Food science and technology , Freezing and Frozen Storage , Quality Changes , Seafoods , ศูนย์พันธุวิศวกรรมและเทคโนโลยีชีวภาพแห่งชาติ , สาขาเกษตรศาสตร์และชีววิทยา , อาหารแช่แข็ง , อาาหารทะเล
หน่วยงาน : สำนักงานพัฒนาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งชาติ
ผู้ร่วมงาน : -
ปีพิมพ์ : 2554
อ้างอิง : http://www.nstda.or.th/thairesearch/node/10288
ที่มา : -
ความเชี่ยวชาญ : -
ความสัมพันธ์ : -
ขอบเขตของเนื้อหา : -
บทคัดย่อ/คำอธิบาย :

Freezing is one of the most common preservation methods to maintain the quality of fish and shellfish. Although freezing or frozen storage is able to prevent microbial spoilage effectively, it can not terminate chemcal deteriorations, which mainly involve protein denaturation and lipid oxidation of the products.

บรรณานุกรม :
Soottawat Benjakul , Wonnop Visessanguan , สุทธวัฒน์ เบญจกุล , วรรณพ วิเศษสงวน . (2554). Impacts of Freezing and Frozen Storage on Quality Changes of Seafoods.
    ปทุมธานี : สำนักงานพัฒนาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งชาติ.
Soottawat Benjakul , Wonnop Visessanguan , สุทธวัฒน์ เบญจกุล , วรรณพ วิเศษสงวน . 2554. "Impacts of Freezing and Frozen Storage on Quality Changes of Seafoods".
    ปทุมธานี : สำนักงานพัฒนาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งชาติ.
Soottawat Benjakul , Wonnop Visessanguan , สุทธวัฒน์ เบญจกุล , วรรณพ วิเศษสงวน . "Impacts of Freezing and Frozen Storage on Quality Changes of Seafoods."
    ปทุมธานี : สำนักงานพัฒนาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งชาติ, 2554. Print.
Soottawat Benjakul , Wonnop Visessanguan , สุทธวัฒน์ เบญจกุล , วรรณพ วิเศษสงวน . Impacts of Freezing and Frozen Storage on Quality Changes of Seafoods. ปทุมธานี : สำนักงานพัฒนาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งชาติ; 2554.