ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

Consumption and nutritive values of traditional Mon food

หน่วยงาน สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์

รายละเอียด

ชื่อเรื่อง : Consumption and nutritive values of traditional Mon food
นักวิจัย : Kanvee Viwatpanich
คำค้น : Food , Food habits , Mon (Southeast Asian people) , Indigenous peoples
หน่วยงาน : สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์
ผู้ร่วมงาน : -
ปีพิมพ์ : 2555
อ้างอิง : Austrian journal of south-east Asian studies. 5, 1 (2012) pp. 152-160 , 1999-2521 , http://dspace.library.tu.ac.th/handle/3517/7141
ที่มา : -
ความเชี่ยวชาญ : -
ความสัมพันธ์ : -
ขอบเขตของเนื้อหา : -
บทคัดย่อ/คำอธิบาย :

The article aims to identify traditional Mon food, based on an exploration in an ethnic minority village of Mon people in Thailand. It describes the food's nutritive values and illuminate selected aspects of food consumption behavior of the Mon people. The results of a food survey which dealt with a discussion of traditional Mon food and its ingredients, cooking methods, and consumption are presented.

บรรณานุกรม :
Kanvee Viwatpanich . (2555). Consumption and nutritive values of traditional Mon food.
    กรุงเทพมหานคร : สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ .
Kanvee Viwatpanich . 2555. "Consumption and nutritive values of traditional Mon food".
    กรุงเทพมหานคร : สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ .
Kanvee Viwatpanich . "Consumption and nutritive values of traditional Mon food."
    กรุงเทพมหานคร : สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ , 2555. Print.
Kanvee Viwatpanich . Consumption and nutritive values of traditional Mon food. กรุงเทพมหานคร : สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ ; 2555.