ชื่อเรื่อง | : | Antioxidant capacity, total phenolics and sugar content of selected Thai health beverages |
นักวิจัย | : | Pajaree Abdullakasim |
คำค้น | : | Beverages , Sugar , Health beverages |
หน่วยงาน | : | สำนักงานการวิจัยแห่งชาติ |
ผู้ร่วมงาน | : | - |
ปีพิมพ์ | : | 2549 |
อ้างอิง | : | http://dric.nrct.go.th/Search/SearchDetail/208402 |
ที่มา | : | - |
ความเชี่ยวชาญ | : | - |
ความสัมพันธ์ | : | - |
ขอบเขตของเนื้อหา | : | - |
บทคัดย่อ/คำอธิบาย | : | - |
บรรณานุกรม | : |
Pajaree Abdullakasim . (2549). Antioxidant capacity, total phenolics and sugar content of selected Thai health beverages.
กรุงเทพมหานคร : Mahidol University,. Pajaree Abdullakasim . 2549. "Antioxidant capacity, total phenolics and sugar content of selected Thai health beverages".
กรุงเทพมหานคร : Mahidol University,. Pajaree Abdullakasim . "Antioxidant capacity, total phenolics and sugar content of selected Thai health beverages."
กรุงเทพมหานคร : Mahidol University,, 2549. Print. Pajaree Abdullakasim . Antioxidant capacity, total phenolics and sugar content of selected Thai health beverages. กรุงเทพมหานคร : Mahidol University,; 2549.
|