ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

AN INNOVATION FROM DURIAN (TEMPOYAK) TO SEASONING PASTE

หน่วยงาน Universiti Sains Malaysia, Malaysia

รายละเอียด

ชื่อเรื่อง : AN INNOVATION FROM DURIAN (TEMPOYAK) TO SEASONING PASTE
นักวิจัย : MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam
คำค้น : LB2300 Higher Education
หน่วยงาน : Universiti Sains Malaysia, Malaysia
ผู้ร่วมงาน : -
ปีพิมพ์ : 2559
อ้างอิง : http://eprints.usm.my/32517/1/USM_News_Portal_%2D_A_BALANCE_IN_CHARACTER_AND_KNOWLEDGE_ACHIEVED_THROUGH_LEARNED_VALUES_AND_TALENT%2DBASED_CONCEPTS.pdf , MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (2016) AN INNOVATION FROM DURIAN (TEMPOYAK) TO SEASONING PASTE. USM News Portal.
ที่มา : -
ความเชี่ยวชาญ : -
ความสัมพันธ์ : http://eprints.usm.my/32517/
ขอบเขตของเนื้อหา : -
บทคัดย่อ/คำอธิบาย :

USM, PENANG, 6 December 2016 – A group of students from the Universiti Sains Malaysia (USM) School of Industrial Technology has made an innovation by using Durian (Tempoyak) to make seasoning paste.

บรรณานุกรม :
MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam . (2559). AN INNOVATION FROM DURIAN (TEMPOYAK) TO SEASONING PASTE.
    กรุงเทพมหานคร : Universiti Sains Malaysia, Malaysia.
MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam . 2559. "AN INNOVATION FROM DURIAN (TEMPOYAK) TO SEASONING PASTE".
    กรุงเทพมหานคร : Universiti Sains Malaysia, Malaysia.
MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam . "AN INNOVATION FROM DURIAN (TEMPOYAK) TO SEASONING PASTE."
    กรุงเทพมหานคร : Universiti Sains Malaysia, Malaysia, 2559. Print.
MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam . AN INNOVATION FROM DURIAN (TEMPOYAK) TO SEASONING PASTE. กรุงเทพมหานคร : Universiti Sains Malaysia, Malaysia; 2559.