ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

Characterization of donut-like SrMoOproduced by microwave-hydrothermal process

หน่วยงาน มหาวิทยาลัยเชียงใหม่

รายละเอียด

ชื่อเรื่อง : Characterization of donut-like SrMoOproduced by microwave-hydrothermal process
นักวิจัย : Wannapop S. , Thongtem T. , Thongtem S.
คำค้น : -
หน่วยงาน : มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
ผู้ร่วมงาน : -
ปีพิมพ์ : 2556
อ้างอิง : 16874110 , 10.1155/2013/474576 , http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84888869845&partnerID=40&md5=f360ad26c223c3bd135a9f1c2cdb34f1 , http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7228
ที่มา : -
ความเชี่ยวชาญ : -
ความสัมพันธ์ : -
ขอบเขตของเนื้อหา : -
บทคัดย่อ/คำอธิบาย :

SrMoO4 hierarchical nanostructures were successfully produced by a one step of 270 W microwave-hydrothermal process of one of the solutions containing three strontium salts [Sr(NO3)2, Sr(CH 3CO2)2, and SrCl2·6H 2O] and (NH4)6Mo7O 24·4H2O for different lengths of time. The as-produced products were characterized by X-ray diffraction, electron microscopy, and spectroscopy. In this research, they were primitive tetragonal structured donut-like SrMoO4, with the main 881 cm - 1 1 (A g) symmetric stretching vibration mode of [ MoO4]2- units and 3.92 eV energy gap. © 2013 Surangkana Wannapop et al.

บรรณานุกรม :
Wannapop S. , Thongtem T. , Thongtem S. . (2556). Characterization of donut-like SrMoOproduced by microwave-hydrothermal process.
    เชียงใหม่ : มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ .
Wannapop S. , Thongtem T. , Thongtem S. . 2556. "Characterization of donut-like SrMoOproduced by microwave-hydrothermal process".
    เชียงใหม่ : มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ .
Wannapop S. , Thongtem T. , Thongtem S. . "Characterization of donut-like SrMoOproduced by microwave-hydrothermal process."
    เชียงใหม่ : มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ , 2556. Print.
Wannapop S. , Thongtem T. , Thongtem S. . Characterization of donut-like SrMoOproduced by microwave-hydrothermal process. เชียงใหม่ : มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ; 2556.