ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

Vearasilp S.
หน่วยงาน มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
และรู้จักในชื่อของ
- Vearasilp,S.
จำนวนงานวิจัยจำแนกรายปี
บุคคลที่เคยร่วมงานวิจัย
ความเชี่ยวชาญ
บุคคลที่เคยร่วมงานวิจัย
ปี
# พ.ศ. จำนวน
1 2560 3
2 2558 1
3 2555 6
4 2554 4
5 2553 4
6 2552 1
7 2551 2
ผลงานวิจัย
# หัวเรื่อง
ปี พ.ศ. 2560
1 Interaction of human serum albumin with volatiles and polyphenols from some berries
2 Effects of different binder types and concentrations on physical and antioxidant properties of pelleted sweet corn seeds
3 Ethylene Treated Kiwi Fruits during Storage. Part I: Postharvest Bioactive, Antioxidant and Binding Properties
ปี พ.ศ. 2558
4 Radio frequency heat treatment for controlling rice weevil in rough rice cv. Khao Dawk Mali 105
ปี พ.ศ. 2555
5 Effect of seed maturity on seed physiological quality, oil content and fatty acid composition of hemp seed
6 Comparison of sample preparation methods on the infected corn seed detection by NIR spectroscopy
7 Radio frequency thermal treatment as alternative insect pest control in storage
8 Pasting cell: An alternative sample cell for detection of Aspergillus flavus infected milled rice by NIR spectroscopy
9 Controlling maize seed fungi contamination by using various essential oil mixtures
10 Using urea formaldehyde and polyethyleneglycol as seed coating to improve Maize seed qualities
ปี พ.ศ. 2554
11 In vitro studies to produce double haploid in Indica hybrid rice
12 Positive effects of durian fruit at different stages of ripening on the hearts and livers of rats fed diets high in cholesterol
13 The multiple nutrition properties of some exotic fruits: Biological activity and active metabolites
14 Antioxidant properties and bioactive constituents of some rare exotic Thai fruits and comparison with conventional fruits. In vitro and in vivo studies
ปี พ.ศ. 2553
15 Some analytical assays for the determination of bioactivity of exotic fruits
16 Comparative characterisation of durian, mango and avocado
17 Corrigendum to "Comparison of bioactive compounds, antioxidant and antiproliferative activities of Mon Thong durian during ripening" [Food Chemistry 118 (2009) 540-547] (DOI:10.1016/j.foodchem.2009.05.029)
18 Comparison of bioactive compounds, antioxidant and antiproliferative activities of Mon Thong durian during ripening
ปี พ.ศ. 2552
19 The perspective effects of various seed coating substances on rice seed variety khao dawk mali 105 storability II: The case study of chemical and biochemical properties
ปี พ.ศ. 2551
20 Influence of various nitrogen applications on protein and amino acid profiles of amaranth and quinoa
21 The perspective effects of various seed coating substances on rice seed variety Khao Dawk Mali 105 storability I: The case study of physiological properties