ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

Ruksiriwanich W.
หน่วยงาน มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
จำนวนงานวิจัยจำแนกรายปี
บุคคลที่เคยร่วมงานวิจัย
ความเชี่ยวชาญ
บุคคลที่เคยร่วมงานวิจัย
# นักวิจัย ร่วมงาน
1 Manosroi A. 13
2 Manosroi W. 13
3 Manosroi J. 13
4 Abe M. 10
5 Sakai H. 4
6 Kietthanakorn B.-O. 2
7 Aburai K. 2
8 Chambin O. 1
9 Lohcharoenkal W. 1
10 Jantrawut P. 1
ปี
# พ.ศ. จำนวน
1 2558 1
2 2555 7
3 2554 4
4 2553 2
ผลงานวิจัย
# หัวเรื่อง
ปี พ.ศ. 2558
1 Scavenging activity of rutin encapsulated in low methoxyl pectin beads
ปี พ.ศ. 2555
2 Transfollicular enhancement of gel containing cationic niosomes loaded with unsaturated fatty acids in rice (Oryza sativa) bran semi-purified fraction
3 Physico-chemical properties of cationic niosomes loaded with fraction of rice (Oryza sativa) bran extract
4 Transfollicular enhancement of gel containing cationic niosomes loaded with unsaturated fatty acids in rice (Oryza sativa) bran semi-purified fraction
5 Physico-chemical properties of cationic niosomes loaded with fraction of rice (Oryza sativa) bran extract
6 In vivo hair growth promotion activity of gel containing niosomes loaded with the Oryza sativa bran fraction (OSF3)
7 In vivo hair growth promotion activity of gel containing niosomes loaded with the Oryza sativa bran fraction (OSF3)
8 In vitro immunostimulating activity of the dried sap from fermented thai rice on human and murine neutrophils
ปี พ.ศ. 2554
9 5α-Reductase type 1 inhibition of Oryza sativa bran extract prepared by supercritical carbon dioxide fluid
10 Relationship between biological activities and bioactive compounds in the fermented rice sap
11 5α-Reductase type 1 inhibition of Oryza sativa bran extract prepared by supercritical carbon dioxide fluid
12 Relationship between biological activities and bioactive compounds in the fermented rice sap
ปี พ.ศ. 2553
13 Biological activities of the rice bran extract and physical characteristics of its entrapment in niosomes by supercritical carbon dioxide fluid
14 Biological activities of the rice bran extract and physical characteristics of its entrapment in niosomes by supercritical carbon dioxide fluid