ปี พ.ศ. 2557 |
1 |
ผลของระดับ gamma aminobutyric acid (GABA) จากข้าวเปลือกงอกในสูตรอาหารต่อสมรรถนะการเจริญเติบโตและคุณภาพซากของไก่กระทง |
ปี พ.ศ. 2555 |
2 |
Potential health enhancing properties of edible flowers from Thailand. |
ปี พ.ศ. 2554 |
3 |
ผลของการใช้แหนเป็ดเป็นแหล่งอาหารเสริมโปรตีนในโคนมสาว |
4 |
How Does Primary Care Move? An Analytical Evidence of Management for Accessibility and Equity, Thailand. |
5 |
ผลของความร้อนต่อการแตกตัวของโปรตีนในไข่น้ำ |
ปี พ.ศ. 2553 |
6 |
ผลของโปรตีนและพลังงานที่ใช้ประโยชน์ได้ต่อกระบวนการหมักในกระเพาะหมัก, ยูเรียไนโตรเจนในเลือด และการย่อยได้ของโภชนะของโคสาวพันธุ์พื้นเมือง |
7 |
ผลของโปรตีนและพลังงานที่ใช้ประโยชน์ได้ต่อกระบวนการหมักในกระเพาะหมัก, ยูเรียไนโตรเจนในเลือด และการย่อยได้ของโภชนะของโคสาวพันธุ์พื้นเมือง |
8 |
การศึกษาระดับการเสริมสารอินทรีย์มาเลทร่วมกับมันเฮย์ในอาหารก้อนคุณภาพสูงต่อนิเวศวิทยารูเมนการสังเคราะห์จุลินทรีย์ โปรตีนและผลผลิตน้ำนมในโครีดนม |
ปี พ.ศ. 2552 |
9 |
การประเมินความต้องการ โปรตีนและพลังงานที่ใช้ประโยชน์ได้ ต่อการเจริญเติบโตของโคสาว พื้นเมือง |
10 |
Supplementation of Malate Level and Cassava Hay in High-Quality Feed Block on Ruminal Fermentation Efficiency and Digestibility of Nutrients in Lactating Dairy Cows |
11 |
- |
12 |
- |
13 |
- |
14 |
- |
15 |
- |
16 |
- |
17 |
- |
18 |
- |
19 |
- |
20 |
- |
21 |
- |
22 |
- |
23 |
- |
24 |
การใช้วัตถุดิบเยื่อใยสูงและใบไม้เป็นแหล่งเยื่อใย ในอาหารผสมสำเร็จรูปสำหรับโคเนื้อ |
ปี พ.ศ. 2551 |
25 |
E-Commerce service Efficiency of Tour Business in Thailand . |
26 |
- |
27 |
- |
28 |
- |
29 |
- |
30 |
- |
31 |
- |
32 |
- |
33 |
- |
34 |
- |
35 |
- |
36 |
- |
37 |
- |
38 |
- |
39 |
- |
40 |
- |
41 |
- |
ปี พ.ศ. 2550 |
42 |
Effect of Burma padauk (Plerocarpus indicus), rain tree (Samanea saman (Jacg.) Merr.) and siamese rough bush (Streblus asper) leaves as fiber sources in total mixed ration on in vitro fermentation |
43 |
Effect of dietary inclusion of cassava yeast as probiotic source on egg production and egg quality of laying hens |
44 |
Effect of dietary inclusion of cassava yeast as probiotic source on growth performance and carcass percentage in Japanese quails |
45 |
Nutrient enrichment of cassava starch industry by-product using rumen microorganism as inoculums source |
46 |
Effect of dietary phosphorus on phosphorus utilization and excretion in Thai-indigenous heifers |
47 |
Effect of fodder tree as fiber sources in total mixed ration on feed intake, nutrient digestibility, chewing behavior and ruininal fermentation in beef cattle |
48 |
Effects of dietary crude protein levels on nutrient digestibility, ruminal fermentation and growth rate in Thai-indigenous yearling heifers |
49 |
Degradation characteristic of tomato pomace, soybean hull and peanut pod in the rumen using nylon bag technique |
50 |
Chemical compositions and nutritional evaluation of energy feeds for ruminant using in vitro gas production technique |
51 |
- |
ปี พ.ศ. 2549 |
52 |
Effect of dietary inclusion of cassava yeast as probiotic source on growth performance, small intestine (Ileum) morphology and carcass characteristic in broilers |
53 |
Effect of synchronizing the rate of degradation of dietary energy and nitrogen release on growth performance in Brahman cattle |
54 |
Effect of geminated rough rice media on growth of selected probiotic bacteria |
55 |
- |
56 |
- |
57 |
- |
ปี พ.ศ. 2548 |
58 |
In sacco degradation characteristics of crop residues and selected roughages in Brahman-Thai native crossbred steers |
59 |
Effect of synchronizing the rate of degradation of dietary energy and nitrogen release on growth performance in Brahman cattle |
60 |
Chemical compositions and nutritional evaluation of energy feeds for ruminant using in vitro gas production technique |
61 |
Effect of non forage high fibrous feedstuffs as fiber sources in total mixed ration on gas production characteristics and in vitro fermentation |
62 |
Estimating rumen undegradable protein with In situ nylon bag and In vitro enzymatic technique in tropical concentrate feedstuffs |
63 |
- |
ปี พ.ศ. 2547 |
64 |
Nutritional evaluation of energy feed sources for ruminant using in vitro gas production technique |
ปี พ.ศ. 2541 |
65 |
ผลของระดับโปรตีนและโปรตีนที่ไม่ถูกย่อยสลายในกระเพาะหมักต่อ กระบวนการหมัก ผลผลิตน้ำนม และองค์ประกอบของน้ำนมในโคนม |